Vrijwilligers

DWH draait volledig op vrijwilligers. Ieder jaar zetten er weer meer dan 100 mensen zich ieder in als vrijwilliger voor DWH. Vrijwilligers organiseren onze activiteiten, staan achter de bar, geven voorlichting op scholen en nog zoveel meer. Wilt u zich ook inzetten als vrijwilliger spreek ons dan eens aan in de bar of stuur ons een mailtje via [email protected].

Lidmaatschap

Door lid te worden steun je ons in díe dingen die we zo belangrijk vinden, zoals de kennismakingsgroep, voorlichting op middelbare scholen, filmavond, baravonden en alle andere activiteiten bij DWH.

Als lid ontvang je het blad van DWH: het Andersblad en mag je bij de EatingOUT aanschuiven waar je lekker, gezellig en goedkoop kunt eten.

Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Doneren

Door te doneren aan DWH kunt u ons extra financieel ondersteunen. Extra geld kunnen wij altijd goed gebruiken om nog meer te kunnen organiseren voor de LHBT+ gemeenschap in het organiseren van activiteiten, het bieden van een ontmoetingsplek, het geven van voorlichting (op scholen) en nog veel meer.

U kunt een donatie aan DWH doen door een overboeking te maken naar IBAN: NL75 INGB 0003 2492 37 t.n.v. DWH ledenadministratie. Wilt u jaarlijks een gift doen en dit vastleggen dan kunt u het onderstaande formulier invullen en mailen naar [email protected]. Door ook een incassomachtiging hierbij af te geven kunt u uw gift elk jaar automatisch laten regelen.

Fiscaal voordelig schenken

De Delftse Werkgroep Homoseksualiteit heeft een ANBI-status hierdoor kunt u onder bepaalde voorwaarden fiscaal voordelig schenken aan onze vereniging. Voor de exacte huidige voorwaarden verwijzen wij u door naar de website van de belastingdienst.

Verdere vragen over het doneren aan DWH kunt u stellen door deze te mailen naar [email protected].

Adverteren in het Andersblad

Het Andersblad is het verenigingsblad van DWH dat 3 keer per jaar verschijnt (rond eind april, augustus en december). Het Andersblad staat altijd bomvol leuke artikelen, opinies, verslagen, foto’s en veel meer. Het blad wordt verspreid onder al onze leden en vele externe partners. De oplage is meer dan 300 exemplaren voor iedere editie.

Er is de mogelijkheid om een advertentie in ons blad te plaatsen. Stuur een mail naar [email protected] voor de actuele prijzen en (verdere) mogelijkheden.