Ben jij een LHBTI+ jongere onder de 19 jaar of weet je het nog niet precies maar wil je wel in contact komen met andere LHBTI+ jongeren door middel van laagdrempelige activiteiten? Kom dan vooral naar onze volgende activiteit!

Wat is Jong&Out

Jong & Out is een landelijk initiatief van COC Nederland dat zich bezig houdt met het organiseren van activiteiten voor lhbti+ jongeren tot en met 18 jaar oud. DWH heeft inmiddels ook een Jong&Out groep die iedere maand op de derde zondag van de maand plaatsvindt in het DWH pand. Er is ook een Jong&Out app waar je in contact kan komen met andere lhbti+ jongeren en op de hoogte blijft van alle activiteiten!

Bijeenkomsten

Lijkt het je leuk in contact te komen met andere lhbti+ jongeren door middel van laagdrempelige maar super toffe activiteiten? Dan is Jong&Out misschien wel iets voor jou! De activiteiten kunnen gewoon gezellig een bordspellen middag zijn, maar af en toe ook samen uit eten gaan naar een burger tent of pompoenen versieren met Halloween!

Naast de bijeenkomsten van Jong&Out merken we dat de jongeren ook echt een soort vriendengroep worden en onze gezamenlijke whatsapp groep altijd erg gezellig en open is.

Aan de bijeenkomsten van Jong&Out zitten bijna nooit kosten verbonden tenzij dit duidelijk aangegeven wordt.

Kom langs!

Iedere derde zondag van de maand
14.00 - 17.00
Lange Geer 22
2611PV Delft

Onze Begeleiders

De begeleiders zijn tussen de 19 en 30 jaar en komen uit Delft en omstreken. De begeleiders organiseren de bijeenkomsten met passie om een plek te creëren waar iedereen zich zelf kan zijn.

Dante

die/hun

Heeyhey, dit is Dante. Ik ben Jong&Out gaan doen omdat een soort gelijke groep mij op de middelbare heel veel plezier gebracht heeft. Deze ervaring wil ik graag doorgeven en er iets gaafs van maken.

Thomas

hij/hem

Hey daar! Ik ben Thomas. Ik vind het heel tof op bij Jong&Out te zitten en een fijne plek te creëren voor de jongeren!

Jaye

alle voornaamwoorden

Hoi !! Ik ben Jaye !! Ik vind het erg leuk om een plek te creëren waar jongeren hunzelf kunnen zijn en hunzelf en andere beter kunnen leren kennen :)

Meander

die/hun

Hey, ik ben Meander! Zelf heb ik ook mijn J&O tijd gehad. Het was zo’n fijne en vertrouwde omgeving, dat wil ik ook creëren voor de volgende generatie J&O’ers!!

Didi

zij/haar

Hey, ik ben Didi! Ik vind het leuk om voor queer jongeren een plek te creëren waar ze open kunnen zijn, zich vertrouwd kunnen voelen en waar ze natuurlijk veel leuke dingen kunnen beleven.