Ben jij een LHBTI+ jongere onder de 19 jaar of weet je het nog niet precies maar wil je wel in contact komen met andere LHBTI+ jongeren door middel van laagdrempelige activiteiten? Kom dan vooral naar onze volgende activiteit!

Wat is Jong&Out

Jong & Out is een landelijk initiatief van COC Nederland dat zich bezig houdt met het organiseren van activiteiten voor lhbti+ jongeren tot en met 18 jaar oud. DWH heeft inmiddels ook een Jong&Out groep die iedere maand op de derde zondag van de maand plaatsvindt in het DWH pand. Er is ook een Jong&Out app waar je in contact kan komen met andere lhbti+ jongeren en op de hoogte blijft van alle activiteiten!

Bijeenkomsten

Lijkt het je leuk in contact te komen met andere lhbti+ jongeren door middel van laagdrempelige maar super toffe activiteiten? Dan is Jong&Out misschien wel iets voor jou! De activiteiten kunnen gewoon gezellig een bordspellen middag zijn, maar af en toe ook samen uit eten gaan naar een burger tent of pompoenen versieren met Halloween!

Naast de bijeenkomsten van Jong&Out merken we dat de jongeren ook echt een soort vriendengroep worden en onze gezamenlijke whatsapp groep altijd erg gezellig en open is.

Aan de bijeenkomsten van Jong&Out zitten bijna nooit kosten verbonden tenzij dit duidelijk aangegeven wordt.

Kom langs!

Iedere derde zondag van de maand
13.00 - 16.00
Lange Geer 22
2611PV Delft

Onze Begeleiders

De begeleiders zijn tussen de 19 en 30 jaar en komen uit Delft en omstreken. De begeleiders organiseren de bijeenkomsten met passie om een plek te creëren waar iedereen zich zelf kan zijn.

Hidde

hij/hem

Hoi, ik ben Hidde, 24 jaar en ik loop al een tijdje rond bij DWH/Outsite. Met mijn ervaring als middelbare school docent hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren bij J&O Delft.

Dante

die/diens

Heeyhey, dit is Dante. Ik ben Jong&Out gaan doen omdat een soort gelijke groep mij op de middelbare heel veel plezier gebracht heeft. Deze ervaring wil ik graag doorgeven en er iets gaafs van maken.