Welkom terug

We zijn blij je weer te kunnen verwelkomen in deze tijden van Corona! Hoewel op een andere manier dan normaal, kun je de komende tijd weer bij ons terecht voor een gezellige baravond, een leuke film of een lekkere maaltijd.

We vragen je bij je bezoek rekening te houden met een aantal zaken. Allereerst stellen wij het op prijs als je vooraf een reservering maakt, dat kan hieronder. Reserveringen zijn individueel en bij binnenkomst kun je een plekje uitzoeken aan een van onze 2-6 persoons tafels (waaraan iedereen op 1,5 meter afstand zit). Je kunt ook langskomen zonder vooraf te reserveren, we maken dan on the spot een reservering voor je.

Bij binnenkomst vragen we je je handen te ontsmetten waarna kun je een leuk plekje uitkiezen waar je wilt gaan zitten. Je wordt tijdens een baravond aan tafel bediend, hiermee voorkomen we dat je veel moet rondlopen en paden met andere bezoekers moet kruisen. Daarnaast vragen we je gangpaden niet onnodig bezet te houden, het is niet de bedoeling gesprekken te voeren bij andere tafels. Op deze manier houden we het voor iedereen veilig en verantwoord.

Heb je vragen of leuke suggesties? Neem contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Reserveren in tijden van COVID-19

Je kunt links een reservering maken voor een event en/of tijdslot naar keuze. Om het voor iedereen zo veilig en eerlijk mogelijk te houden, hanteren wij daarbij de volgende regels.

  • De reservering vervalt 1 uur na aanvang van het tijdslot
  • Een reservering verplaatsen kan door te annuleren via de bevestigingsmail en een nieuwe reservering te maken
  • Tweepersoonsplekken zijn bedoeld voor mensen uit hetzelfde huishouden
  • Als er geen tweepersoonsplekken meer beschikbaar zijn en je wilt wel met twee personen komen, dan kun je twee maal individueel reserveren. Mits mogelijk kun je alsnog bij elkaar gaan zitten

We begrijpen dat bovenstaande regels niet voor iedereen het meest ideaal zullen zijn. Zodra het kan en waar nodig zullen we de regels aanpassen om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Suggesties zijn altijd welkom via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Reserveren

Het formulier is succesvol verstuurd

Bedankt voor het reserveren! Je ontvangt een e-mail met je reserveringsbewijs. Lukt het je uiteindelijk toch niet om aanwezig te zijn? Via de mail die je ontvangt kun je je reservering annuleren.
Ik geef toestemming om mijn gegevens te delen met de GGD wanneer deze worden opgevraagd ten behoeve van een bron- en contactonderzoek.

Bij het verzenden van dit formulier geef je DWH toestemming om je gegevens op te slaan en te verwerken. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het controleren van reserveringen en voor de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Neem voor vragen contact op via onderstaande contactgegevens.

Was regelmatig je handen
Hoest en nies in je elleboog
Betaal contactloos met je telefoon of pinpas
Schud geen handen en sla de knuffels over
Houd 1,5 meter afstand tot anderen
Heb je klachten? Blijf thuis!