Wil jij een keertje langskomen op een baravond maar ben je bang dat je je niet meteen op je gemak voelt? Meld je dan aan voor een barbuddy! Een barbuddy is iemand die jou de ins en outs kan vertellen over de vereniging, maar ook iemand die jou voor kan stellen aan nieuwe mensen.

Onze Barbuddies

Dante

Lees meer Heeyhey, ik ben Dante. Midden twintig, studeer Publieke Organisatie Management en woon in de top stad Delft. Naast mijn studie speel ik saxofoon en ben ik vaak te vinden op DWH. Ik heb hier zelf helemaal mijn plek gevonden en wil ook graag dat andere mensen zich hier thuis kunnen voelen dus heb ik mezelf opgegeven als barbuddy. Kom gezellig een praatje maken en als je het leuk vind stel ik je ook voor aan een aantal andere DWH'ers. We kunnen samen mee-eten op de vereniging op maandag (rond 18:30) of lekker naar de bar op zaterdagavond. Donderdag heb ik nog Bigband repetitie dus dan ben ik er vaak pas om 23:00, dat lijkt me minder handig voor een kennismaking :)
die/diens

Michel

Lees meer Hoi, ik ben Michel, begin vijftig en werkzaam als software architect. Sinds 2004 heb ik bij DWH veel activiteiten georganiseerd van OWee's, feesten en muziekavonden tot excursies. Ook was ik bestuurslid en heb ik meegedaan aan het COC songfestival. Op dit moment ben ik even iets minder actief, maar ik probeer wel zo vaak mogelijk gezellig langs te komen bij DWH om lekker mezelf te zijn. Als jij ook deel wil uitmaken van de DWH familie, help ik je graag op weg!
hij/hem

Sharwin

Lees meer Hoi, Ik ben een Computer Scientist, mid-twintig, werk in Delft en woon in Rotterdam. Ik ben in 2019 naar Nederland gekomen voor mijn master's en heb me rond dezelfde tijd bij DWH/Outsite ingeschreven. Ik ben erg actief als bartender, met evenementen organiseren, en heb in het Outsite bestuur gezeten. DWH is een plek waar je geweldige mensen kunt ontmoeten die zorgen dat je je thuis voelt. Ik hoop dat ik jouw eerste keer bij de bar een beetje makkelijker en leuker kan maken :)
hij/hem

Suzanne

Lees meer Hi! Ik ben Suzanne. Midden dertig en moeder van 2 kleintjes. Vorig jaar heb ik gebruik gemaakt van een BarBuddy, omdat ik het toch wel spannend vond om in mijn eentje bij DWH binnen te lopen. Sinds die avond heb ik al veel leuke mensen mogen ontmoeten! Daarnaast sta ik achter de bar als vrijwilliger. Dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe zijn wandelen, lezen en sporten. Ik spreek graag met je af om je kennis te laten maken met DWH!
zij/haar

Vanadie

Lees meer Heyhey, leuk dat je eens langs wil komen bij onze vereniging! Zelf heb ik hier tegen het eind van 2021 voor het eerst voet binnengezet toen ik net in Delft woonde en de weg kwijt was in het centrum. Ik voelde me toen al zo thuis bij de lieve mensen hier, dat ik steeds vaker kwam. In het begin vond ik dat best wel gek en eng omdat ik veel rare dingen hoorde over de cultuur bij studentenverenigingen (en omdat ik geen student was), maar hier is het gewoon, open en queer. De meeste tijd sta ik nu voor (of meestal achter) de bar om bij te praten met vrienden, maar het leukste vind ik om grote events te organiseren met een van de vele commissies. PS: Ik ben midden twintig.
die/diens

Aanmelden voor een barbuddy