Wil jij een keertje langskomen op een baravond maar ben je bang dat je je niet meteen op je gemak voelt? Meld je dan aan voor een barbuddy! Een barbuddy is iemand die jou de ins en outs kan vertellen over de vereniging, maar ook iemand die jou voor kan stellen aan nieuwe mensen.

Onze Barbuddies

Andreas

Lees meer Hey, ik ben Andreas, mid twintig en in mijn bachelor Lucht- & Ruimtevaarttechniek. Ik ben erg actief binnen DWH en vind het superleuk nieuwe mensen te leren kennen en ze onze vereniging te laten zien. Voor mij is het een plek waar je jezelf kan zijn en waar allerlei soorten activiteiten worden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.
hij/hem

Charlie

Lees meer Hi, ik ben Charlie. Ik ben 19 jaar en studeer Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool. Ik ben pas ongeveer een jaar lid, maar ik weet nu al zeker dat ik hier nog lang zal blijven! Ik ben ondertussen een actief lid; ik werk regelmatig als bartender, heb een keer de OWee georganiseerd, en ben nu deel van het bestuur van Outsite. Toen ik voor het eerst naar de bar kwam werd ik verwelkomd door geweldige mensen waardoor ik me hier helemaal thuis voelde, en ik hoop dat nu voor anderen te kunnen doen. Je kan me op bijna elke baravond vinden, en ik sta altijd open voor een praatje!
hij/hem

Dante

Lees meer Heeyhey, ik ben Dante. Ik ben 22 jaar oud en studeer Industrieel Ontwerp. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om saxofoon te spelen en loop ik vaak rond op DWH. Ik heb hier zelf helemaal mijn plek gevonden en wil ook graag dat andere mensen zich hier thuis kunnen voelen dus heb ik mezelf opgegeven als barbuddy. Kom gezellig een praatje maken en als je het leuk vind stel ik je ook voor aan een aantal andere DWHers.
die/diens

Femke

Lees meer Hi! Ik ben Femke, eind twintig en ik ben net afgestudeerd aan de master Jeugdliteratuur in Tilburg. Ik kom sinds twee jaar bij DWH en de eerste keer dat ik er binnenstapte (bij de KMG), voelde ik me meteen thuis. Voor mij is DWH een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar je superleuke feestjes hebt en gezellig kan kletsen. Mijn lievelingsactiviteiten zijn toch wel de karaoke- en Just Dance avonden en natuurlijk de Kennismakingsgroep. Ik hoop je snel te ontmoeten, zodat ik je kan laten zien hoe leuk het bij DWH is! (:
zij/haar

Dennis

Lees meer Hoi, ik ben Dennis, eind dertig en dagelijks vlieg ik door heel Europa. Daarnaast ben ik al een aantal jaar actief binnen deze vereniging. Ik heb onder andere kennismakingsgroepen en activiteiten georganiseerd. Ook geef ik voorlichting op scholen. Ik help graag mensen de drempel over want het is een hele leuke tent waar ik veel mensen heb leren kennen en mijn vriendengroep heb uitgebreid.
hij/hem

Hidde

Lees meer Hey, ik ben Hidde. Ik ben 25 jaar oud en bezig met de master Technische Wiskunde, de kansrekening track. Ik loop nu al ongeveer 3 jaar rond op DWH, maar ben het laatste jaar een stuk actiever geworden; ik ben vaak vrijwilliger bij events, zit in verschillende commissies en ben sinds kort nu ook barbuddy. Dit is een enorm verschil met de eerste jaren dat ik bij DWH kwam. Ik zat toch vaak in mijn eentje en praatte weinig met mensen, omdat ik niemand echt goed kende. Dit is waar een barbuddy juist goed van pas komt! Als je barbuddy kan ik je aan verschillende mensen van DWH voorstellen, waaronder mezelf natuurlijk, en ervoor zorgen dat jij hun leert kennen en zij jou ook. Dan voelt het bij de volgende keer dat je langskomt niet meer alsof je tussen een groep vreemden staat, maar zie je hopelijk wat bekende, gezellige gezichten.
hij/hem

Jeff

Lees meer Hoi, mijn naam is Jeff. Ik ben achter in de twintig en ik studeer Technische Informatica aan de TU Delft. Ik ben al een aantal jaar lid bij DWH. Ik kom vaak naar de EatingOUT op maandagen, maar ik vind het ook leuk om op een donderdag langs te komen als barbuddy. Ik herinner me hoe spannend ik het vond toen ik voor het eerste de bar binnenkwam, en dat was voor de Kennismakingsgroep. Dat bleek echter een goede beslissing te zijn, want DWH is een superfijne plek met lieve mensen en leuke activiteiten.
hij/hem

Niv

Lees meer Hey! Ik ben Niv, 23 en bezig met mijn bachelor Technische Natuurkunde. Inmiddels heb ik helemaal mijn plekje gevonden bij DWH (kmg ouder en organiseer dit jaar de OWee), maar in het begin was dat zeker nog spannend. Ik leerde al snel mensen kennen, die ik nu als hele goede vrienden beschouw. De bijzondere en aardige mensen bij de vereniging maken het ontzettend leuk! Als je het nog een beetje spannend vindt om langs te komen, begrijp ik dat volkomen; dat hadden we allemaal toen we voor het eerst het pand binnen stapten. Hopelijk kan ik het als barbuddy iets makkelijker voor je maken!
zij/haar

Stefan

Lees meer Hoi! Ik ben Stefan, 25 jaar en masterstudent in de richting van transport, infrastructuur en logistiek. Ik ben voor mijn master verhuisd naar Delft en daarom relatief nieuw hier. Ongeveer een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij DWH. Ik vond het superspannend maar achteraf is het een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. DWH heeft me niet alleen heel veel goede vrienden opgeleverd, de vereniging heeft me ook enorm geholpen bij het meer mezelf durven te zijn. Ik hoop dat ik als barbuddy ook jou op een laagdrempelige manier kan laten kennismaken met DWH en haar leden.
hij/hem

Wessel

Lees meer Hey! Ik ben Wessel, 25 jaar en ik studeer Lucht- en Ruimtevaart Techniek. Toen ik via de KMG DWH binnenkwam werd ik gelijk zo enthousiast gemaakt door de open sfeer en lieve mensen dat ik gelijk na de KMG me vol ben gaan inzetten voor de vereniging! Ik voelde me echt thuis en door iets te doen voor de vereniging leerde ik heel gauw de hele vereniging kennen en ook de unieke talenten die elk lid heeft, waardoor je met iedereen bij elkaar echt geweldige dingen kan organiseren! Voor mij voelt het als een grote familie waar iedereen een eigen plekje in heeft en ik help je graag om jou plekje te vinden bij ons en om te laten zien dat de spreekwoordelijke drempel niet zo hoog is!
hij/hem

Aanmelden voor een barbuddy