Wil jij een keertje langskomen op een baravond maar ben je bang dat je je niet meteen op je gemak voelt? Meld je dan aan voor een barbuddy! Een barbuddy is iemand die jou de ins en outs kan vertellen over de vereniging, maar ook iemand die jou voor kan stellen aan nieuwe mensen.

Jonger dan 28? Kijk dan bij Outsite om langs te komen op donderdag

Onze Barbuddies

Daan

Lees meer Hey hey, ik ben Daan. Twintig jaar oud en momenteel bezig met mijn bachelor Electrical Engineering hier in Delft. Zelf kom ik eigenlijk pas net meer dan een jaar op deze vereniging, maar ik heb in dat ene jaar erg veel plezier beleefd aan de baravonden en andere activiteiten van DWH/Outsite. Ik weet zelf hoe spannend het kan zijn om voor het eerst een bar als de onze binnen te stappen, en ik hoop dat ik je kan helpen om die stap te durven zetten. Als barbuddy stel ik je graag voor aan alle verschillende soorten mensen die onze vereniging zo op een avond komen bezoeken. Ook kan ik je veel meer vertellen over wat wij als vereniging zoal doen qua activiteiten en wie weet zien we je dan ook zonder barbuddy weer eens terug :)

Jeff

Lees meer Hoi, mijn naam is Jeff. Ik ben achter in de twintig en ik studeer Technische Informatica aan de TU Delft. Ik ben al een aantal jaar lid bij Outsite. Ik kom vaak naar de EatingOUT op dinsdagen, maar ik vind het ook leuk om op een donderdag langs te komen als barbuddy. Ik herinner me hoe spannend ik het vond toen ik voor het eerste de bar binnenkwam, en dat was voor de Kennismakingsgroep. Dat bleek echter een goede beslissing te zijn, want DWH/Outsite is een superfijne plek met lieve mensen en leuke activiteiten.

Dennis

Lees meer Hoi, ik ben Dennis, begin dertig en dagelijks vlieg ik door heel Europa. Daarnaast ben ik al een aantal jaar actief binnen deze vereniging. Ik heb onder andere kennismakingsgroepen en activiteiten georganiseerd. Ook geef ik voorlichting op scholen. Ik help graag mensen de drempel over want het is een hele leuke tent waar ik veel mensen heb leren kennen en mijn vriendengroep heb uitgebreid.

Govert

Lees meer Hoi ik ben Govert, eind twintig. Momenteel student bouwkunde en ik geef les op een middelbare school. Zeer actief binnen DWH. DWH is voor mij een leuke groep mensen, heel divers. En ook een plek om allerlei dingen te organiseren en ook om over jezelf te leren. Ik kom er al een aantal jaren met heel veel plezier. Ik vind het heel leuk om nieuwe mensen kennis te laten maken met de vereniging en de mensen die er rondlopen.

Andreas

Lees meer Hey, ik ben Andreas, begin twintig en in mijn bachelor Lucht- & Ruimtevaarttechniek. Ik ben erg actief binnen DWH/Outsite en vind het superleuk nieuwe mensen te leren kennen en ze onze vereniging te laten zien. Voor mij is het een plek waar je jezelf kan zijn en waar allerlei soorten activiteiten worden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Wessel

Lees meer Hey! Ik ben Wessel, 24 jaar en ik studeer Lucht- en Ruimtevaart Techniek. Toen ik via de KMG Outsite binnenkwam werd ik gelijk zo enthousiast gemaakt door de open sfeer en lieve mensen dat ik gelijk na de KMG me vol ben gaan inzetten voor de vereniging! Ik voelde me echt thuis en door iets te doen voor de vereniging leerde ik heel gauw de hele vereniging kennen en ook de unieke talenten die elk lid heeft, waardoor je met iedereen bij elkaar echt geweldige dingen kan organiseren! Voor mij voelt het als een grote familie waar iedereen een eigen plekje in heeft en ik help je graag om jou plekje te vinden bij ons en om te laten zien dat de spreekwoordelijke drempel niet zo hoog is!

Femke

Lees meer Hi! Ik ben Femke, midden twintig en ik ben net afgestudeerd aan de master Jeugdliteratuur in Tilburg. Ik kom sinds twee jaar bij DWH/Outsite en de eerste keer dat ik er binnenstapte (bij de KMG), voelde ik me meteen thuis. Voor mij is DWH/Outsite een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar je superleuke feestjes hebt en gezellig kan kletsen. Mijn lievelingsactiviteiten zijn toch wel de karaoke- en Just Dance avonden en natuurlijk de Kennismakingsgroep. Ik hoop je snel te ontmoeten, zodat ik je kan laten zien hoe leuk het bij DWH/Outsite is! (:

Stefan

Lees meer Hoi! Ik ben Stefan, 23 jaar en masterstudent in de richting van transport, infrastructuur en logistiek. Ik ben voor mijn master verhuisd naar Delft en daarom relatief nieuw hier. Ongeveer een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Outsite. Ik vond het superspannend maar achteraf is het een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Outsite heeft me niet alleen heel veel goede vrienden opgeleverd, de vereniging heeft me ook enorm geholpen bij het meer mezelf durven te zijn. Ik hoop dat ik als barbuddy ook jou op een laagdrempelige manier kan laten kennismaken met Outsite en haar leden.

Hidde

Lees meer Hey, ik ben Hidde. Ik ben 23 jaar oud en bezig met de master Technische Wiskunde, de kansrekening track. Ik loop nu al ongeveer 3 jaar rond op Outsite, maar ben het laatste jaar een stuk actiever geworden; ik ben vaak vrijwilliger bij events, zit in verschillende commissies en ben sinds kort nu ook barbuddy. Dit is een enorm verschil met de eerste jaren dat ik bij Outsite kwam. Ik zat toch vaak in mijn eentje en praatte weinig met mensen, omdat ik niemand echt goed kende. Dit is waar een barbuddy juist goed van pas komt! Als je barbuddy kan ik je aan verschillende mensen van Outsite voorstellen, waaronder mezelf natuurlijk, en ervoor zorgen dat jij hun leert kennen en zij jou ook. Dan voelt het bij de volgende keer dat je langskomt niet meer alsof je tussen een groep vreemden staat, maar zie je hopelijk wat bekende, gezellige gezichten.

Eva

Lees meer Heeyhey, ik ben Eva. Ik ben 20 jaar oud en studeer Industrieel Ontwerp. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om saxofoon te spelen en loop ik vaak rond op Outsite. Ik heb hier zelf helemaal mijn plek gevonden en wil ook graag dat andere mensen zich hier thuis kunnen voelen dus heb ik mezelf opgegeven als barbuddy. Kom gezellig een praatje maken en als je het leuk vind stel ik je ook voor aan een aantal andere Outsiters.

Aanmelden voor een barbuddy