Op de hoogte blijven

Outsite organiseert van alles: van feesten en thema avonden op de donderdag tot workshops, filmuitjes en weekendjes weg. Wil jij op de hoogte blijven wat Outsite allemaal gaat doen? Hieronder staan alle manieren waarop dat kan! Let op, sommige activiteiten, zoals onze eettafel, zijn alleen voor leden van DWH/Outsite.

WhatsApp

Blijf op de hoogte van alle coole events die eraan komen en alles wat speelt binnen Outsite. Leuke feestjes, uitjes naar bijvoorbeeld een pride en events zoals Coming Out Day en de OWee komen allemaal voorbij.

Join de announcementsgroep

Ook buiten de dinsdagen en donderdagen gaat het Outsite verenigingsleven gewoon door – maar dan op WhatsApp! Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat Outsite doet, wilt kletsen over wat er gebeurde bij RuPaul’s Drag Race, Eurovision of in de recentste gay romcom, of als je mensen zoekt om mee naar een feest te gaan, dit is dé plek! Message een van de admins in de announcementsgroep om toegevoegd te worden aan de chatgroep!

Facebook

Op de Outsite pagina staan al onze events voor de donderdagen en soms andere dagen die voor iedereen open zijn – dus ook voor niet-leden.

Instagram

Ook via onze Instagram houden we je op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Daarnaast delen we hier leuke foto’s van onze events en coole acties voor onze activiteiten!

@Outsite_Delft

Email

Regelmatig organiseren we iets waar je je van tevoren voor moet aanmelden, of is er gewoon iets zo speciaals dat we je graag specifiek daarvoor willen uitnodigen. Hiervoor is de emaillijst, waar je ook automatisch op komt als je lid wordt. Naast uitnodigingen wordt hierin ook de activiteitenagenda van de dinsdagse ledenavond (EatingOUT) verstuurd en highlights van aankomende events! Subscribe met de link hieronder.

Subscribe