Kennismakingsgroep 28-

De volgende KMG start in september 2019!

De kennismakingsgroep (KMG) is de manier om nieuwe mensen te leren kennen! Gedurende acht weken leer je elkaar kennen tijdens serieuze en gezellige avonden. De KMG begint met coming out verhalen, er worden voorlichtingen gegeven en natuurlijk komen er minder serieuze dingen aan bod. Buiten de KMG om gaan we een paar keer met elkaar stappen. Ben jij homo, bi, lesbisch, iets anders of misschien weet je het nog niet? Het maakt niet uit want iedereen is welkom. Een kleine maar: de maximum leeftijd is 28 jaar.

De KMG wordt gehouden op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Meteen na de KMG begint de reguliere baravond van Outsite, hier kun je de vereniging en nog meer mensen leren kennen.

Mocht je het heel spannend vinden om mee te doen, dan kan je van tevoren altijd met iemand van de KMG afspreken. Vul dan in ieder geval het contactformulier in op de barbuddy pagina en geef aan dat je graag mee wilt doen met de KMG maar eerst iemand wilt spreken. Deelname aan de KMG is geheel vrijblijvend en kost niets. Blijkt het niks voor je zijn, dan kun je altijd afhaken.

Meld je nu aan voor de volgende KMG!  Je kunt later je inschrijving altijd annuleren. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Aanmelden of vragen?

Naam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Woonplaats

Heb je nog vragen?