Barbuddy

Wil je graag een keer langskomen op één van onze baravonden maar vind je het nog een beetje spannend? Geen probleem, dat hadden wij ook de eerste keer. Daarom zijn er barbuddies: leden die graag voor je klaar staan om je te ontvangen of om eerst ergens anders kennis te maken voordat je een eerste keer een bezoekje aan de bar brengt. Kijk hieronder naar de vrijwilliggers die zich beschikbaar stellen als barbuddy en vul onderstaand formulier in. We zien je graag tegemoet!

Daan

Hey hey, ik ben Daan. Twintig jaar oud en momenteel bezig met mijn bachelor Electrical Engineering hier in Delft.
Zelf kom ik eigenlijk pas net meer dan een jaar op deze vereniging, maar ik heb in dat ene jaar erg veel plezier beleefd aan de baravonden en andere activiteiten van DWH/Outsite.
Ik weet zelf hoe spannend het kan zijn om voor het eerst een bar als de onze binnen te stappen, en ik hoop dat ik je kan helpen om die stap te durven zetten.
Als barbuddy stel ik je graag voor aan alle verschillende soorten mensen die onze vereniging zo op een avond komen bezoeken. Ook kan ik je veel meer vertellen over wat wij als vereniging zoal doen qua activiteiten en wie weet zien we je dan ook zonder barbuddy weer eens terug :)

Niv

Hey! Ik ben Niv, 21 en bezig met mijn bachelor Technische Natuurkunde. Inmiddels heb ik helemaal mijn plekje gevonden bij DWH (kmg ouder en organiseer dit jaar de OWee), maar in het begin was dat zeker nog spannend. Ik leerde al snel mensen kennen, die ik nu als hele goede vrienden beschouw. De bijzondere en aardige mensen bij de vereniging maken het ontzettend leuk! Als je het nog een beetje spannend vindt om langs te komen, begrijp ik dat volkomen; dat hadden we allemaal toen we voor het eerst het pand binnen stapten. Hopelijk kan ik het als barbuddy iets makkelijker voor je maken!

Jeff

Hoi, mijn naam is Jeff. Ik ben achter in de twintig en ik studeer Technische Informatica aan de TU Delft. Ik ben al een aantal jaar lid bij Outsite. Ik kom vaak naar de EatingOUT op dinsdagen, maar ik vind het ook leuk om op een donderdag langs te komen als barbuddy. Ik herinner me hoe spannend ik het vond toen ik voor het eerste de bar binnenkwam, en dat was voor de Kennismakingsgroep. Dat bleek echter een goede beslissing te zijn, want DWH/Outsite is een superfijne plek met lieve mensen en leuke activiteiten.

Andreas

Hey, ik ben Andeas, begin twintig en in mijn bachelor Lucht- & Ruimtevaarttechniek. Ik ben erg actief binnen DWH/Outsite en vind het superleuk nieuwe mensen te leren kennen en ze onze vereniging te laten zien. Voor mij is het een plek waar je jezelf kan zijn en waar allerlei soorten activiteiten worden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Dennis

Hoi, ik ben Dennis, begin dertig en dagelijks vlieg ik door heel Europa. Daarnaast ben ik al een aantal jaar actief binnen deze vereniging. Ik heb onder andere kennismakingsgroepen en activiteiten georganiseerd. Ook geef ik voorlichting op scholen. Ik help graag mensen de drempel over want het is een hele leuke tent waar ik veel mensen heb leren kennen en mijn vriendengroep heb uitgebreid.

Govert

Hoi ik ben Govert, eind twintig. Momenteel student bouwkunde en ik geef les op een middelbare school. Zeer actief binnen de DWH. De DWH is voor mij een leuke groep mensen, heel divers. En ook een plek om allerlei dingen te organiseren en ook om over jezelf te leren. Ik kom er al een aantal jaren met heel veel plezier. Ik vind het heel leuk om nieuwe mensen kennis te laten maken met de vereniging en de mensen die er rondlopen.

Aanmelden of vragen?

Naam

E-mailadres

Voorkeur
GeenNederlandsEngels

Heb je een voorkeur voor een barbuddy
GeenDaanNivJeffAndreasDennisGovert

Welke dag wil je naar DWH/Outsite komen?

Bericht