SHE Delft Bar & Lounge Opening Party 8 september!

Bar & Lounge opening party!

SHE Delft opent op feestelijke wijze haar eerste Bar & Lounge avond, voor en door (roze) vrouwen. Leer elkaar kennen, flirt of praat bij met (live) muziek en een cocktail in je hand.

Om 21.30 uur deelt SHE een gratis drankje uit om de opening met jullie te vieren! Geniet van een optreden van de nieuw opkomende band Aardvark. De band, bestaande uit Robin Haijes, Nina Giampaolo en Famke Rauch is een electro-pop band uit Rotterdam, waar de vocalen voorop staan. Ze schijnen in hun teksten een vernieuwend en kleurrijk licht op sociale themas als ADHD en emotionele instabiliteit.

De muziek van AardVark is tegelijkertijd upbeat en rustig. Deze combinatie zorgt ervoor dat de muziek erg dansbaar is, maar tegelijkertijd luisterbaar en rustig. Qua geluid kun je Aardvark vergelijken met bands als Superorganism, The Internet and Au Revoir Simone.

Kijk op www.facebook.com/shedelft of www.shedelft.nl voor meer informatie.