Love=Love

Roze 50 Plus Nederland+ en DWH organiseren het project LOVE=LOVE in Delft.

Vind je het leuk om ervaringen te delen met andere LHBTers, ook al ben je misschien zelf (nog) niet uit de kast? Dan is dit project een prachtige kans!

Het LOVE = LOVE project bestaat uit twee bijzondere avonden waarin biculturele LHBT jongeren en roze ouderen samenkomen om in een veilige omgeving ervaringen uit te wisselen. Roze ouderen in Nederland zijn opgegroeid in een tijd dat homoseksualiteit taboe was. Ook voor jongeren met een biculturele achtergrond – of voor hen die zijn opgegroeid in een streng religieus milieu – is het vaak moeilijk om uit de kast te komen.

Tijdens LOVE = LOVE kun je rekenen op begrip en erkenning!

Op de eerste avond maken we kennis met elkaar en hebben we een gezamenlijke maaltijd. Tijdens de tweede avond doen we – na de maaltijd – korte creatieve schrijfopdrachten waarover met elkaar in gesprek gaan. Schrijfervaring is niet nodig. De ontmoeting staat centraal.

De avonden worden begeleid door schrijfster en trainer Eveline van de Putte.

En helemaal fijn, er zijn geen kosten verbonden aan deelname! Eventuele reiskosten kunnen worden vergoed. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Waar? DWH – Lange Geer 22, 2611 PV Delft (op 8 min. loopafstand van het station)
Wanneer? Vrijdagavond 23 en vrijdagavond 30 juni 2017

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom. De maaltijd start om 18.30 uur en de workshop duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 22.00 uur is de bar open voor publiek.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus stuur z.s.m. een mailtje naar Sterre op emancipatie@dwhdelft.nl

Zet in je mail je naam, je telefoonnummer en een emailadres. Wij zijn ook (een beetje) benieuwd naar je leeftijd en of je een biculturele of religieuze achtergrond hebt. In je email kun je tevens aangeven of je speciale dieetwensen hebt.