Nieuwe Bestuursleden

Gisteravond zijn tijdens de alv de nieuwe bestuursleden van de DWH benoemd. Michel Fleur (voorzitter), Bart Wesseling (secretaris), Jamey Menckeberg (communicatie), Gijs de Rooy (acquisitie), Glenn Alfons (pandzaken) en Govert ten Katen (promotie) zullen Willem Suringh (penningmeester) en Sterre ter Haar (emancipatie en outreach) versterken in het team.

We willen Bram van Meurs en Bernard Schendstok bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen drie jaar en wensen hen veel succes met nieuwe uitdagingen. We willen de leden bedanken voor hun overweldigende steun bij de stemming tijdens de vergadering.

We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het glas te heffen op de komende tijden en tevens het nieuwe jaar in te luiden op 20 januari om 22:00. Tot ziens bij DWH aan de Lange Geer 22 Delft.

Bestuur-2017