Bestuur kijkt terug op een geslaagde DWH Challenge Kickoff

Gisteren vond dan eindelijk de kickoff van de DWH Challenge 2016 plaats. Er werd al een aantal weken druk over gespeculeerd wat de DWH Challenge nou zou kunnen zijn. Kort gezegd is de DWH Challenge een wedstrijd en uitdaging om de DWH op een aantal thema’s te verbeteren en dat op een leuke, creatieve en competitieve wijze. En omdat het een wedstrijd is, zijn er natuurlijk prijzen te winnen!

De volledige uitleg, regels en prijzen vind je hier: http://dwhdelft.nl/2016/03/dwh-challenge/

Om het creatieve process te kick-starten werd na de presentatie met uiteg over gegaan op spel genaamd: “een crimineel goed plan”

De opdracht was als volgt: verzin met elkaar een criminele oplossing voor één van de drie uitdagingen van de DWH Challenge 2016. Daarbij was letterlijk alles geoorloofd. Er was echter één strikte voorwaarde: De goede naam van DWH mag niet beschadigd worden! Je moet dus kost wat kost voorkomen dat de criminele aspecten door derden ontdekt worden.

Team voorlichting bestaande uit: Eric, Marieke, Mike, Niels en Tom, kwam met het fantastische plan om under cover scholen binnen te dringen en op illegale wijze, door middel van een zoen-actie seksuele diversiteit op de kaart te zetten en daarmee vraag te creëren naar meer voorlichtingen.

Team bar, bestaande uit: Bart, Glenn, Justin en Winni kwam met radicale ideeën. Van mensen met een taakstraf bar laten staan, een robot tapsysteem, barmannen die boven de wet staan tot belly shots vanuit de navel van onze secretaris. Niets is team bar te gek.

Team aantrekkelijk lidmaatschap, dat bestond uit: Govert, Mariana, Michel, Sterre en Wouter had weer een heel ander plan. Samengevat in BlackOut, in dit plan werden nieuwe bezoekers via een nauwgezet plan van commissies geblackmailed. Samengevat in camera’s, Out of Ctrl, Never Find Out en uiteindelijk Take me Out met Anonymous Assassins.

Na een pitch van hun plan werden er door de overige teams gaten geschoten in de plannen en een winnaar verkozen. Team BlackOut won uiteindelijk met vijf punten.

Ben je geïnspireerd en heb jij nou ook goede ideeën hoe we de DWH kunnen verbeteren? Meld je aan voor de Challange 2016 via challenge16@dwhdelft.nl!

Kickoff Challenge 2016 Team Voorlichting
Poster team voorlichting
Kickoff Challenge 2016 Team Bar
Poster Team Bar
Kickoff Challenge 2016 Team Lidmaadschap
Poster Team Aantrekkelijk Lidmaatschap
IMG_5370
Team BlackOut viert de overwinning!