Coming Out Dag 2017 Leidschendam-Voorburg

Hieronder een overzicht van de activiteiten in Leidschendam-Voorburg in het kader van de Coming Out Dag 2017. Download hier de flyer.

datum tijd wat waar
8 oktober 09:00-18:00 Sporttoernooi Sport is voor iedereen!

Ook dit jaar organiseert Sport en Welzijn een 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 van een basisschool in Voorburg. Dit jaar staat het toernooi in het teken van Sport is voor iedereen! Respect staat centraal tijdens het 4 tegen 4 voetbaltoernooi. Het toernooi is georganiseerd door Sport & Welzijn voor kinderen van groep 5 t/m 8, en hoort bij de campagne Sport is voor iedereen!. De boodschap: bij onze club is iedereen welkom en word je geaccepteerd zoals je bent, ongeacht afkomst, religie, seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Deze dag wordt gevoetbald met regenboogballen, en in het programma is een leuke activiteit opgenomen met betrekking tot de Coming Out Dag campagne.

Zie ook http://www.senw-lv.nl/events/4-4-voetbaltoernooi/.

Forum Sport
11 oktober 10:30-11:30 Coming Out Dag Koffiemoment

Op 11 oktober is het Coming Out Dag. Een dag waarop er nadrukkelijk aandacht is voor het jezelf kunnen zijn. Ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit en genderexpressie. Op wie je ook valt, en hoe je je ook voelt. We willen u graag uitnodigen om deze dag samen in gesprek te gaan en de regenboogvlag te hijsen! We gaan met elkaar in gesprek over wat het betekent en wat er nodig is om jezelf te kunnen zijn. Dit doen we aan de hand van aansprekende fragmenten van de documentaire ‘Uit de kast, en dan?’.

Raadhuisplein 1
13 oktober 20:00-23:00 Pub Quiz

Pubquiz in het teken van seksuele en genderdiversiteit. Elke 6 weken vindt er een pubquiz plaats in het Veur Theater. Deze keer pakken we extra uit en staat de quiz in het teken van seksuele en genderdiversiteit. Kaartjes te koop via de website voor het symbolische bedrag van €1,00.

Veur Theater