Wie zijn het Outsite bestuur! Deel 2! 💖

secretaris-robert

Elke paar dagen zal een van de bestuursleden van Outsite zich introduceren en iets vertellen over wat ze doen als deel van het bestuur en daarbuiten.

De eerste hiervan was Andreas, nu is Robert!

Hey hey, ik ben Robert, de secretaris en barcoördinator van Outsite  

Ik ben bij Outsite beland na ik een KMG poster op campus zag hangen in september 2015, op dezelfde dag dat die KMG ging beginnen. Na een paar berichtjes heen en terug kon ik gelukkig nog meedoen en vanaf die avond ben ik een vaste gast.

Omdat ik Outsite en de uitjes en activiteiten heel gezellig vond ben ik bij InsideOUT gegaan om te helpen die dingen te organiseren, zoals een Sinterklaas spel, een de-vloer-is-lava feest en een karaoke avond. Ergens tussen al die dingen door ontmoette ik mijn vriendje, en hij is het beste vriendje en helemaal van mij dus jullie hebben pech.

Vorig jaar ben ik de OWee commissie ingegaan, heb ik nog wat feesten georganiseerd en elk hoekje van Outsite leren kennen en besloten dat ik bestuur ging doen zodat de vereniging even fantastisch voor nieuwe leden zou blijven als dat ze voor mij was toen ik lid werd.

Mijn hoofdtaak in het bestuur is de reguliere dingen draaiend houden. Ik schrijf veel van wat je van ons leest zoals de email uitnodigingen voor events, ik hou bij wat iedereen hoort te doen bij onze vergaderingen en elke maand deel ik mijn lieve barmensen in zodat er elke donderdag iemand is om je drankje in te schenken.

Wat ik het leukst vind aan Outsite bestuur zijn is om een jaar lang te kunnen werken aan het verbeteren en groeien van alles aan Outsite waar ik van hou. Toen ik net lid werd hadden we een geweldige filmmarathon op een aantal dinsdagen na de EatingOUT, en ik wilde dit jaar alle dinsdagen net zo leuk maken. Ik ben echt heel blij verrast en gelukkig met hoeveel mensen enthousiast bleken om te koken en activiteiten te organiseren op dinsdag.

Wanneer ik niet voor Outsite bezig ben ben ik hard aan het werk om m’n master in computer science af te ronden, romantische etentjes met m’n vriendje aan het hebben of gezellig met vrienden series kijken of D&D spelen.

My main task now is to keep things running smoothly. I write many of the things you read like the email invitations to events, write down what everyone is supposed to do at every meeting, and each month I schedule my amazing team of bartenders so you have someone to pour your drink on Thursday.

What I really love about being on the Outsite board though is being able to improve and grow all the things I already love about Outsite. When I just joined we had an awesome movie marathon on Tuesdays at the EatingOUT, and I wanted to make the Tuesdays even more awesome this year. I’m really surprised and happy with how many people wanted to cook and organise activities.

When I’m not doing things for Outsite I’m working on finishing my master in computer science, having romantic dinners with my boyfriend or just hanging out with friends watching series or playing D&D.

Als volgende is Quinten, onze penningmeester, aan de beurt om een stukje te schrijven, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het niet alleen over financiën zal gaan. Als je meer wilt weten over hoe het is om bestuur te doen bij Outsite, spreek dan een van ons aan of stuur Andreas een berichtje of vijf (hij reageert niet zo snel).