Dinner & Movie

Zaterdag 17 maart is het weer DINNER&MOVIE time bij Potterie! Kom je eten, kom je film kijken of allebei?

18:30 uur: DINNER
Onze eigen chefkok Joy heeft weer een overheerlijk menu samengesteld: Gado Gado met kip- of tofusaté. Als toetje Gebakken banaan met karamel- en vanille-ijs! Voor slechts 4 euro kun je reserveren en mee-eten vanaf 18:30 uur. Je kunt t/m 16 maart 12:00 uur reserveren per mail bij Joy zelf jvans22@outlook.com. Geef ook even aan met hoeveel personen je komt en of je vegetariër bent.

19:30 uur: Bar open

20:00 uur: FILM “TRU LOVE”
Gwen heeft deze keer een topfilm geselecteerd. Het romantische filmdrama Tru Love won namelijk wel 14 awards!
Tru – een 37-jarig bed-hopping lesbienne – heeft grote moeite met langerelaties maar ook met het behouden van banen. Rusteloos van natuur met vele littekens uit het verleden leeft ze haar leven van dag tot dag, van matras tot matras, zonder ook maar ergens te kunnen aarden. Dan ontmoet ze de charmante zestigjarige Alice die voor een bezoek aan haar dochter Suzanne, een te drukke bedrijfsjurist en een vriendin van Tru, op het laatste moment naar de stad is gekomen.
Er is direct een diepe connectie tussen Tru en Alice en er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap. Suzanne die een ingewikkelde relatie met haar moeder en een geheim verleden met Tru heeft, is in toenemende mate verontrust over de groeiende band tussen Tru en Alice. Nadat Suzanne getuige is van een intiem moment tussen de twee, ontstaat er jaloezie en probeert ze de ontluikende romance te saboteren. Maar dit keer geeft Tru het niet op.

An evocative love story about the intersecting lives of three women. Tru, a 37-year old serial bed-hopping lesbian, becomes unexpectedly smitten with the elegant 60-year old Alice, widow and mother of her friend Suzanne. As their affection deepens, Suzanne tries to sabotage the budding romance, leading to a heartbreaking climax.

Canada
2013, 88 min
Drama, romance
Kate Trotter, Shauna Macdonald, Christine Horne

TRAILER: https://youtu.be/x9jmavKC18I