Roze Raadsdebat Delft

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen.
In aanloop hiernaartoe organiseren COC Haaglanden en DWH Roze Raadsdebatten in negen gemeenten in de regio.
Op zaterdagmiddag 3 maart is Delft aan de beurt. Dan zijn alle politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen welkom om bij DWH te debatteren over roze onderwerpen.
Van voorlichting op scholen tot ouderenzorg, van veiligheid op straat tot het gemeentebeleid aangaande transgenders. Alle actuele thema’s aangaande LHBTI-beleid komen aan bod.

Jullie zijn allemaal van harte welkom om de debatten bij te wonen!
Door je aanwezigheid kan je jezelf informeren over de standpunten van de verschillende partijen, maar ook geef je het signaal af aan de lokale politiek dat LHBTI-beleid heel belangrijk is. Zo laat je blijken dat de gemeente er gepaste aandacht voor dient te hebben en voldoende middelen voor beschikbaar moet stellen.
Kom daarom langs op zaterdagmiddag 3 maart bij DWH!

Op de Facebook pagina van de Roze Raadsdebatten kan je alle updates vinden. Meer informatie over de onderwerpen, locaties en tijden van de debatten in de regio zullen volgen. Ook gaan we alle verkiezingsprogramma’s voor jullie uitpluizen, zodat jullie precies weten wat er over Roze-onderwerpen allemaal instaat.

Dus like vooral de Facebook pagina! Het kan natuurlijk niet zo zijn dat meer COC leden de pagina like-en dan DWH/Outsite/Potterie-ers :-)
https://www.facebook.com/RozeraadsdebattenHaaglanden/

Werkgroep politiek COC Haaglanden