Potterie One Year Anniversary

Potterie One Year Anniversary – Gratis toegang

Laat je ook dit keer weer verrassen door een hartverwarmend programma tijdens het 1-jarig bestaan van Delft Potterie. We zijn open vanaf 20.00 uur, voor de vroegkomers staat de Prosecco klaar (op=op)!

Vanaf 21.00 Optreden Micky Kieboom – Singer & Songwriter – Pure, Simple, and from the Soul

Met een goed gevoel voor sfeer schrijft zij vaak kwetsbare nummers, maar veelal ook herkenbare Pop/Rock liedjes. Intieme sferen en pakkende melodieën wisselen elkaar af en worden vertolkt door een stem die je niet makkelijk zal loslaten.
Zij trad o.a. op tijdens het Zeeheldenfestival, The Hague Rainbow gayparty en bij Dare, the LesBian festival. In Brighton, Engeland speelde Micky in het voorprogramma van Heather Peace en op Lesbos was zij aanwezig tijdens het Springfestival.
Mocht je deze veelbelovende Haagse nog niet kennen, kom naar haar luisteren. (Haar eerste set start al om 21.00 uur!)
Radiostations, muziekcafés of gewoon intiem in de huiskamer, Micky voelt zich eigenlijk overal thuis. Laat haar optreden tijdens Delft Potterie een onvergetelijke herinnering worden!

Vanaf 23.00 uur dj-duo M&M
Dit Delftse dj-duo, berucht door hun sessies in café De Klok spelen alles van de jaren ’60 tot de laatste hits, afgemaakt met een pittige Salsa.