Zomerstop Jong & Out Delft

Jong&Out is een community speciaal voor en door lhbt+ jongeren tot en met 18 jaar oud, met maandelijkse bijeenkomsten bij lokale COC’s en sinds drie jaar bij de DWH. De activiteiten worden door de vrijwillige jongeren zelf georganiseerd en hierbij zijn altijd volwassen begeleiders aanwezig. De laatste maanden is het bezoekersaantal bij ons teruggelopen waarbij de laatste meetings niet meer werden bezocht. In overleg met COC Nederland is besloten de meetings te pauzeren en om met een team van vrijwilligers te brainstormen hoe we met nieuwe moed het programma weer werkend krijgen. We zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe begeleiders en een nieuwe coördinator voor dit programma. Mocht dit niet lukken zijn wij genoodzaakt het programma te beëindigen in Delft.

Interesse of vragen? Stuur een mailtje aan Govert via promotie@dwhdelft.nl of spreek hem aan bij de bar.