Vox Rosa Scratch!

Vox Rosa en DWH presenteren: de Vox Rosa Scratch!

Heb jij een gouden keeltje? Altijd al een keertje willen meezingen in een heus koor? Dit is je kans!

Onder professionele begeleiding gaan we een bekend pop-liedje instuderen samen met het Haags homomannenkoor Vox Rosa.

het evenement bestaat uit twee delen. Als eerste gaan we op maandag 29 mei bij de repetitie van Vox Rosa in het COC in Den Haag langs om te oefenen.
En dan zullen we op vrijdag 2 juni (de vrijdag erna) het resultaat presenteren en samen met de mannen van Vox Rosa bij DWH opvoeren! Super spannend natuurlijk, maar bovenal ontzettend leuk!
Daarnaast zal Vox Rosa nog een aantal andere nummers ten gehore brengen. Nodig dus al je vrienden uit en geniet van dit gave mini-optreden!

Iedereen van DWH is van harte welkom om mee te doen! En vanwege deze speciale samenwerking kunnen ook de dames met het mannen-koor meezingen. Laat ons weten dat je mee wilt doen zodat daar in het arrangement rekening mee kan worden gehouden.
Ervaring is niet vereist, we gaan lol maken, dus iedereen is welkom! Maar denk niet dat dat ten koste gaat van het resultaat. We gaan hard werken, onder professionele begeleiding!
Aanmelden kan via onderstaand formulier,  een email naar activiteiten commissie ( activiteiten@dwhdelft.nl ) of door Bernard via Facebook/Whats-App een bericht te sturen.

praktisch:
maandag 29 mei gaan we om 19:30 bij het COC cafe in Den Haag met Vox Rosa repeteren (Scheveningseveer 7 in Den Haag). (gezamelijk de trein nemen vanuit Delft is uiteraard mogelijk, meer informatie volgt)

vrijdag 2 juni verzamelen we om 20:00 bij DWH voor een laatste generale repetitie, waarna om 22:00 de bar zal openen en om 22:30 het optreden van start gaat.

Deelname is gratis

Meer informatie over Vox Rosa vind je op:
http://www.voxrosa.nl/
https://www.facebook.com/events/118876995346606/