Meeting Generations op Coming Out week

Op 9 oktober voor het eerst in Delft! Een fantastische middag én avond voor alle LBTQ-vrouwen van alle leeftijden, georganiseerd door DWH/Outsite, PURRR en Roze 50+ i.s.m. Stichting OndersteBoven en de Roze Ouderen Salons van Pieter van Foreest.

Tijdens de Coming Out week, op zondag 9 oktober om 15.00 uur, is de feestelijke (women only!) Meeting Generations bij DWH. Kom voor de gezelligheid, blijf voor de bijzondere ontmoetingen, de roze pubquiz, drank & diner en een spetterende muzikale avond. Ga de strijd én het gesprek aan! Nodig je vriendinnen uit en schrijf je gratis in via de website van Meeting Generations.
Samen met quizmiss Luna Lunettes kijken we uit naar je komst!
Gratis entree! Wij zorgen voor hapjes en gratis koffie/thee (andere drankjes tegen betaling). Mee eten er na? Dat kan voor maar 4 euro. Na afloop van de pubquiz is een gezellige borrel. De bar is open tot middernacht!

Programma:
15:00 inloop en definitieve samenstelling teams
15:30 start pubquiz
18:00 avondeten
00:00 bar sluit