Merel Moistra bij DWH

Beste wensen voor 2015. Ook in 2015 gaat de DWH door met de eindemaandsfeesten!

Vrijdag 30 januari starten wij met een spetterend optreden van Merel Moistra om 22:00. Zij zal een sneak preview geven van haar nieuwe optreden. Voor meer informatie check haar website www.merelmoistra.nl Na het optreden is er een afterparty waar Merel ook gezellig in ieder geval een drankje en hopelijk een dansje gaat wagen.

Laat ons via Facebook weten dat je komt en maak kans op een VIP-arrangement tijdens het optreden van Merel.


 

Best wishes for the 2015. After the season holidays, on Friday January 30th at 22:00 end-of the-month Friday evening party resumes.  This month we have a special guest, renowned cabarette, singer/songwriter Merel Moistra is giving a sneak preview of her upcoming theatre show (in Dutch).For more information visit her website on www.merelmoistra.nl Afterwards there is ofcourse a smashing Afterparty!

Let us know through Facebook that you’re attending and win a VIP-arrangement during cabarette-show