Wijnproeverij

Zaterdag 15 november is het weer tijd om wijn te proeven bij DWH. Laat je verassen door de verschillende geselecteerde wijnen. Er wordt uitgelegd hoe men proeft, waar je op moet letten en hoe wijn gemaakt wordt. Daarnaast zijn er hapjes die invloed hebben op de smaakbeleving van de wijn. Dit onder begeleiding van een wijnliefhebber die speciaal voor ons overkomt vanuit Belgie.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, uiterlijk voor 14 november. Dit kan via aa@dwhdelft.nl of het Facebook evenement.

Prijzen: Leden; 7,– Niet leden; 11,–


On Saturday November 15 it’s time to taste wine at DWH. Let yourself be surprised by the selection of wines. You’ll be explained how to taste wine, what to pay attention for en how wine is made. Besides that there will be snacks that will influence the taste experience of the wine. Our host is a wine fanatic coming all the way from Belgium especially for us.

Let us know before November 14 if you want to attend. Please use this Facebook event or mail to aa@dwhdelft.nl

Prices: Members; 7,– Non members; 11,–