Op de hoogte blijven

Outsite organiseert van alles: van feesten en thema avonden op de donderdag tot workshops, filmuitjes en weekendjes weg. Wil jij op de hoogte blijven wat Outsite allemaal gaat doen? Hieronder staan alle manieren waarop dat kan! Let op, sommige activiteiten, zoals onze eettafel, zijn alleen voor leden van DWH/Outsite.

WhatsApp

Ook buiten de dinsdagen en donderdagen gaat het Outsite verenigingsleven gewoon door – maar dan in WhatsApp! Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat Outsite doet, wilt kletsen over wat er gebeurde bij RuPaul’s Drag Race, Eurovision of in de recentste gay romcom, of als je mensen zoekt om mee naar een feest te gaan, dit is dé plek! Met onderstaande link join je de groep.

Join groep

Email

Regelmatig organiseren we iets waar je je van tevoren voor moet aanmelden, of is er gewoon iets zo speciaals dat we je graag specifiek daarvoor willen uitnodigen. Hiervoor is de emaillijst, waar je ook automatisch op komt als je lid wordt. Naast uitnodigingen wordt hierin ook de activiteitenagenda van de dinsdagse ledenavond (EatingOUT) verstuurd en highlights van aankomende events! Subscribe met de link hieronder.

Subscribe

Facebook

Op de publieke Outsite pagina staan al onze events voor de donderdagen en soms andere dagen die voor iedereen open zijn – dus ook voor niet-leden.

Daarnaast hebben we ook nog een secret group, hier posten we events en updates die vooral voor leden interessant zijn, maar ook als je niet lid bent mag je er gewoon bij! Stuur een berichtje naar onze publieke pagina en we voegen we toe ;)