Kennismakingsgroep 25+

Nieuwe groep start vrijdag 9 september 2016.
Sinds vele jaren wordt er bij DWH een kennismakingsgroep georganiseerd op donderdagen tot 28 jaar. De manier om gelijkgestemden te ontmoeten maar op een andere manier dan op een dans- of borrelavond. Wij merken dat er behoefte is aan een kennismakingsgroep voor; mensen die werken of net zijn afgestudeerd, mensen die hun leven een andere impuls willen geven, mensen die niet zeker zijn van hun geaardheid maar ook zeker voor mensen die graag nieuwe vrienden willen maken! Om deze mensen een hand toe te reiken starten wij met een Kennismakingsgroep 25+, iedereen boven de 25 is van harte welkom om deel te nemen aan deze KMG 25+. Mensen tussen de 25 jaar en 28 jaar kunnen kiezen aan welke kennismakingsgroep ze wensen mee te doen. Studeer je nog? Dan kun je er voor kiezen mee te doen aan de “reguliere” KMG (op donderdagen). Ben je al druk aan je cariere aan het bouwen dan wil je wellicht liever meedoen aan de KMG 25+ (op vrijdagen), aan jou de keuze.
Bij de KMG 25+ komen we 6 weken achtereen bij elkaar op vrijdagavond van 20.00 u. tot 22.00 u. met een kleine groep mensen van max. 10 personen. Tijdens deze avonden wordt iedereen aan elkaar voorgesteld, er worden coming out verhalen gedeeld, er worden maatschappelijke onderwerpen getackeld, een spel gespeeld, er wordt voorlichting over SOA’s gegeven en aan het einde wordt er een keer uitgegaan. Er zijn twee enthousiaste begeleiders bij hen kun je ook met vragen terecht en verder doen ze hun best ervoor te zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft tijdens de KMG 25+. Discretie en respect vormen de basis van elke KMG. Vaak hou je hier hechte vriendschappen aan over. Bovendien is deelname ook nog eens gratis!
Na 22.00 u. start er op vrijdagen altijd de vrijdagavondbar, mensen blijven vaak na de KMG nog een drankje doen en komen zo ook in contact met de reguliere DWH bezoekers.  Regelmatig worden er ook andere activiteiten georganiseerd bij de DWH en via de KMG kun je zo ook verder kennis maken met de activiteiten van DWH.Mocht je je willen opgeven of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.Hopelijk tot bij een van de groepen!

Aanmelden of vragen?

Naam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Woonplaats

Heb je nog vragen?