Kennismakingsgroep 28-

De KMG die 22 februari 2018 start is vol!

De kennismakingsgroep (KMG) is de manier om nieuwe mensen te leren kennen! Gedurende acht weken leer je elkaar kennen tijdens serieuze en gezellige avonden. De KMG begint met coming out verhalen, er worden voorlichtingen gegeven en natuurlijk komen er minder serieuze dingen aan bod. Buiten de KMG om gaan we een paar keer met elkaar stappen. Ben jij homo, bi, lesbisch, iets anders of misschien weet je het nog niet? Het maakt niet uit want iedereen is welkom. Een kleine maar: de maximum leeftijd is 28 jaar.

De KMG wordt gehouden op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Meteen na de KMG begint de reguliere baravond van Outsite, hier kun je de vereniging en nog meer mensen leren kennen.

Mocht je het heel spannend vinden om mee te doen, dan kan je van tevoren altijd met iemand van de KMG afspreken. Vul dan in ieder geval het contactformulier in op de barbuddy pagina en geef aan dat je graag mee wilt doen met de KMG maar eerst iemand wilt spreken. Deelname aan de KMG is geheel vrijblijvend en kost niets. Blijkt het niks voor je zijn, dan kun je altijd afhaken.

Op dit moment is de KMG van februari vol. Wanneer je jezelf nu inschrijft, komt je op de reservelijst voor deze KMG. Mocht je geen plekje hebben voor de KMG van februari, dan sta je als eerste op de lijst voor de volgende KMG. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Aanmelden of vragen?

Naam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Woonplaats

Heb je nog vragen?