Barbuddy

Wil je graag een keer langskomen op één van onze baravonden maar vind je het nog een beetje spannend? Geen probleem, dat hadden wij ook de eerste keer. Daarom zijn er barbuddies: leden die graag voor je klaar staan om je te ontvangen of om eerst ergens anders kennis te maken voordat je een eerste keer een bezoekje aan de bar brengt. Kijk hieronder naar de vrijwilliggers die zich beschikbaar stellen als barbuddy en vul onderstaand formulier in. We zien je graag tegemoet!

Dennis

Hoi, ik ben Dennis, begin dertig en dagelijks vlieg ik door heel Europa. Daarnaast ben ik al een aantal jaar actief binnen deze vereniging. Ik heb onder andere kennismakingsgroepen en activiteiten georganiseerd. Ook geef ik voorlichting op scholen. Ik help graag mensen de drempel over want het is een hele leuke tent waar ik veel mensen heb leren kennen en mijn vriendengroep heb uitgebreid.

Govert

Hoi ik ben Govert, eind twintig. Momenteel student bouwkunde en ik geef les op een middelbare school. Zeer actief binnen de DWH. De DWH is voor mij een leuke groep mensen, heel divers. En ook een plek om allerlei dingen te organiseren en ook om over jezelf te leren. Ik kom er al een aantal jaren met heel veel plezier. Ik vind het heel leuk om nieuwe mensen kennis te laten maken met de vereniging en de mensen die er rondlopen.

Mike

Hey! Ik ben Mike, begin twintig en studeer Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Ik loop al een tijdje mee bij DWH/Outsite en zet mij ook actief in voor de vereniging. Mij heeft het veel gezelligheid en een hoop nieuwe vrienden gebracht. Ik vind dat iedereen die kans verdiend en help je daar graag mee door de eerste stap binnen onze mooie vereniging te zetten.

Yorko

Hey, mijn naam is Yorko en zit nog in het begin van mijn twintigjarig bestaan. Op het moment van schrijven ben ik bezig met de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit. Je hoeft dus zeker niet in Delft te studeren (of wonen) om bij Outsite of DWH binnen te komen wandelen. Samen met Mike begeleid ik de kennismakingsgroepen voor 28-minners. Doordat ik op een zekere dag doodzenuwachtig de deur doorliep heb ik een hoop nieuwe en leuke mensen leren kennen. Een echte aanrader dus! Met een barbuddy hoef je gelukkig niet zo zenuwachtig te zijn als ik toen was.

Johan

Hoi, ik ben Johan. Ik ben 40+, biseksueel, getrouwd en vader. Ik ben een paar  jaar lid van de DWH en ik ga er ongeveer een vrijdagavond per maand heen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen op vrijdagavond naar de DWH gaan is daarvoor een goede manier.

Aanmelden of vragen?

Naam

E-mailadres

Voorkeur
GeenNederlandsEngels

Heb je een voorkeur voor een barbuddy
GeenDennisGovertMikeYorkoJohan

Welke dag wil je naar DWH/Outsite komen? (De zaterdag vrouwenavond is eens per twee maanden)
Donderdag (max 28 jr.)VrijdagZaterdag(women only)

Bericht