Jong & Out

Nieuw bij DWH/Outsite  ‘Jong&Out’

Jong en Out is een landelijk concept van het COC. In samenwerking met het COC Haaglanden gaat DWH vanaf december 2014 ook maandelijks Jong&Out meetings organiseren.

Jong&Out is er voor de groep in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Ben je homo, lesbisch, bi, transgender of twijfel je daar nog over, en lijkt het je leuk om in contact te komen met leeftijdsgenoten met dezelfde gevoelens? Kom dan langs bij onze maandelijkse Jong&Out meetings! Elke maand kun je andere jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit Delft en omgeving ontmoeten en samen leuke activiteiten ondernemen tijdens de Jong&Out meetings. Tijdens zo’n activiteit kun je gezellig over alledaagse dingen praten, of juist je gevoelens en ervaringen met elkaar delen. Wat voor activiteiten worden er dan zoal georganiseerd? Dit hangt geheel af van jullie, want Jong&Out is voor en door jongeren. Maar om een aantal voorbeelden te geven denk dan aan film kijken, creatieve middag, spelletjes doen, etc. Tijdens de Jong&Out meetings zijn er altijd deskundige begeleiders aanwezig. Er wordt geen alcohol geschonken en als je ouders graag even kennis willen komen maken, worden die in een andere ruimte ontvangen. Gelieve dit wel even van te voren aangeven als je ouders mee willen komen, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Begeleiding

De begeleiders zijn tussen 20 en de 30 jaar en komen uit Delft en omstreken. Zij hebben net zoals jij zelf ervaring met uit de kast komen. Zij vinden het leuk om samen met jou te bedenken welke activiteiten we gaan doen en deze uit te voeren. De begeleiders worden zelf ook weer bijgestaan en begeleid door een coördinator. De coördinator is eindverantwoordelijke voor de Jong&Out organisatie.

Kom je ook?

Wil je erbij aanwezig zijn of heb je een leuk idee om iets bij ons te organiseren? Laat dan snel wat van je horen en meld je aan! Stuur een mailtje via het onderstaande contactformulier of mail direct naar jongenout@dwhdelft.nl (Vermeld daarin in ieder geval je naam en leeftijd)

Meetings vinden plaats op iedere eerste zondag van de maand Locatie: DWH/Outsite, Lange Geer 22, Delft Tijd: 13:00 – 17:00 uur Wij hopen je snel te zien!

Naam

E-mailadres

Geboortedatum

Telefoonnummer

Woonplaats

Heb je nog vragen?